نوشته شده توسط : sibesalamati

ناخن جویدن در کودکان و تأثیرات نامطلوب آن گرداوری شد

 

ناخن جویدن در کودکان و تأثیرات نامطلوب آن

 

ناخن جویدن یعنی جویدن مداوم ناخن ها به صورتی که هیچ گاه ناخن در حال رشدی بر روی انگشت آنها باقی نماند. برخی از افراد این کار را در کودکی ، برخی تا نوجوانی و برخی دیگر حتی تا جوانی و سنین بالاتر هم ادامه می دهند. زمانی که از آنها در خصوص علت ناخن جویدن جویا میشویم به این نتیجه می رسیم شاید در دوران کودکی دلیل منطقی را برای این کار نداشته باشند اما قطعا در سنین بالاتر این کار را ناشی از فشارهای روحی و روانی که به صورت ناگهانی به آنها وارد می شوند ، می دانند.

زمانی که نتوانیم از جویدن ناخن ها فرزند خود گیری کنیم ، نه تنها به او کمکی نکرده ایم ، بلکه شرایط را دشوارتر خواهیم کرد و روزی متوجه این اشتباه خواهد شد که شاید دیگر دیر شده باشد. معمولا ناخن هایی که او دارد به صورت نامرتب و با سطحی ناصاف می باشد. حتی در برخی از مواقع آنقدر ناخن جویدن را ادامه می دهد که در نهایت به زخم شدن ناخن ها خواهد رسید. با استفاده از راه هایی که در ادامه توضیح خواهیم داد می توان تا حدود زیادی از ناخن جویدن آنها جلوگیری نمود.

مسئله زیبایی یکی از مهم ترین مسائل در زندگی هر فردی می باشد که با اشاره به این موضوع اندکی تغییر را احساس خواهیم کرد. پس عکس دو ناخن جویده شده و غیر جویده را با فرزند خود مشاهده نمایید. برای او توضیح دهید که چنین کاری چه تأثیری بر روی آینده و روابط اجتماعی او خواهد گذاشت. قطعا پر شدن دست ها با اشیائی که او دوست دارد در زمان هایی که قطعا به ناخن جویدن گرایش خواهد داشت ، یکی از راه های درمانی می باشد. در صورتی که خود نتوانستید از استرس های فرزندتان بکاهید ، او را نزد یک روانشناس ببرید تا با استفاده از تغییر رفتار که هم در والدین و هم در کودک خواهد بود ، استرس و ترس را از او دور نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sibesalamati

انواع ، خواص و مضرات کنجد گرداوری شد

انواع ، خواص و مضرات کنجد

 

کنجد

كنجد گیاهی است یك ساله با ارتفاع حدود یك متر كه قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از كرک است . برگ های آن بیضی ، باریك و نوك تیز است . گل های آن به رنگ سفید یا قرمز، به طور تك تك در كناره برگ های قسمت انتهایی ساقه ظاهر می شوند .

میوه این گیاه به صورت كپسول و محتوی دانه های كوچك و مسطح و بیضوی است كه دانه كنجد نامیده می شود و قسمت مورد استفاده این گیاه است .

وطن اصلی كنجد هندوستان است كه از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است . در حال حاضر چین بزرگترین تولید كننده كنجد در دنیا می باشد . هندوستان و حبشه از نظر تولید، بعد از چین قرار دارند . در ایران نیز مقداری كنجد تولید می شود كه بیشتر آن به مصرف تهیه روغن و حلوا ارده می رسد.

 

انواع کنجد

دانه های کنجد ممکن است به رنگ سفید، قهوه ای یا سیاه باشد که از بین این سه نوع، کنجد سفید از نظر ارزش غذایی و کیفیت روغن از انواع دیگر مرغوبتر است.

 

خواص کنجد

1) براي چاق شدن و تقويت نيروی جنسی موثر است.

2) برای رفع قولنج کنجد را آسياب کرده و با سرکه مخلوط کنيد و به مقدار نصف وزن کنجد ، مغز بادام  پوست کنده را به آن اضافه کنيد. سپس آنها را پودر کنيد و هر روز به مقدار يک قاشق سوپ خوري از آن بخوريد .

3) کنجد گرفتگی صدا را از بين می برد .

4) نرم کننده معده و روده است.

5) کره کنجد که در کانادا بنام تاهيتی معروف است و شبيه ارده می باشد ، غذای خوبی برای رشد بچه هاست.

6) برگ کنجد را اگر به سر بماليد، باعث رشد و سياهی موی سر  می شود.

7) ارده نرم کننده معده و روده هاست.

8) کنجد فشار خون بالا  را کاهش می دهد.

9) کنجد ضد رماتيسم  است.

10) برای رفع ناراحتی کيسه صفرا مفيد است.

11) دم کرده برگ کنجد، اسهال خونی را برطرف می کند.

12) روغن کنجد برای رفع تنگی نفس ، سرفه خشک  و زخم ريه مفيد است.

13) روغن کنجد سوزش ادرار  را رفع می کند.

14) از روغن کنجد به جای روغن زيتون  در سالاد استفاده کنيد.

15) کنجد با تمام فوايدی که دارد برای معدۀ ضعيف مناسب نيست، زيرا هضم آن سنگين است . اين گونه اشخاص بايد آن را با عسل وسرکه بخورند .

 

خواص عسل روی حافظه

نتیجه آزمایش‌ها و تحقیقات دانشمندان، نشان دهنده این است که عسل نقش به سزایی در تقویت حافظه دارد. وجود ویتامینD موجود در عسل کلسیم و فسفر بدن را تنظیم می‌کند، در نتیجه حافظه تقویت می‌شود. از طرفی صمغ موجود در عسل نمی‌گذارد جدار عروق سفت شود و آن را نرم نگه می‌دارد و در نتیجه مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب می‌رسد و مطالب بهتر در حافظه می‌ماند.

طرز تهیه مقداری زعفران دم کرده را به عسل و کنجد اضافه کرده خوب بهم بزنید. البته مقدار زعفران نباید آنقدر زیاد باشد که عسل را شل کند. مثلا یک قاشق غذاخوری زعفران برای یک شیشه کوچک کافی است. نیم ساعت که از ترکیب این مواد گذشت کنجدها روی معجون می‌آیند و فقط هنگام مصرف آن را خوب بهم بزنید و روزی یک قاشق از این معجون مقوی، مفید و در عین حال کم کالری را بنوشید.

 

مضرات کنجد

افراد مبتلا به اضافه وزن و دیابت باید در مصرف کنجد و فراورده‌های آن احتیاط کنند.

با وجود گسترده بودن خواص کنجد، مصرف کنجد برای افرادی که معده ضعیف دارند مناسب نیست زیرا هضم آن سنگین و مشکل است، چنین افرادی باید آن را با عسل و سرکه بخورند.



:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 اسفند 1396 | نظرات ()