نوشته شده توسط : sibesalamati

مصرف گردو در بارداری و تأثیر آن بر جنین گرداوری شد

مصرف گردو در بارداری و تأثیر آن بر جنین

 

در دوران بارداری یک خانم معمولا مشورت با یک پزشک متخصص تغذیه بسیار سودمند خواهد بود. زیرا این پزشک می تواند به راحتی نکات بسیار خوبی برای تولد یک جنین باهوش و سالم را برای شما به همراه داشته باشد. معمولا در بسیاری از موارد پزشک متخصص تغذیه به شما استفاده از گردو را به صورت روزانه و تنها یک عدد در روز توصیه خواهد کرد ، زیرا این دانه با خواص بی شماری همراه می باشد که در ادامه در خصوص آنها بیشتر توضیح خواهیم داد.

در قدیم تهیه گردو در تمامی فصول کار مشکلی بود اما امروزه شما می توانید از انواع تر و خشک شده آن در تمامی فصول نیز بهره مند شوید. اگر در زمره ی افرادی هستید که معمولا پس از مصرف گردو با آفت دهان مواجه هستید بهتر است تا از مصرف این دانه خودداری نمایید یا در حد اعتدال از آن استفاده کنید. معمولا مصرف بی رویه دانه های گردو به دلیل تأثیرات نامطلوب آن توصیه نمی شود و تنها استفاده از آن به تعداد محدود توصیه می شود.

تحقیقات نشان داده است که زنان باردار اگر در طول روز یک گردو مصرف کنند در نهایت از مزایای بسیار مهم آن بهره می شوند. یکی از مهم ترین این مزایا افزایش هوش در جنین می باشد. اگر دوست دارید تا جنین باهوش تری داشته باشید حتما گردو بخورید. علاوه بر آن تغییر در پوست شکم پس از زایمان یکی از معضلاتی است که هر خانمی با آن مواجه می شود. در صورتی که در طول بارداری خود گردو مصرف نمایید این تغییرات بسیار کمتر اتفاق می افتد و به سرعت به حالت قبلی خود باز خواهد گشت.

گردو معمولا خاصیت پاک سازی خون را برعهده دارد. اگر در دوران بارداری خود بسیار نفخ دارید و این نفخ خا دل درد های شدیدی را در شما ایجاد می کند بهتر است تا گردو مصرف نمایید. گردو حرکات روده را تنظیم می کند و به همین دلیل خاصیت ملینی دارد. اما در افراد چاق باید به میزان کمتری مصرف شود زیرا تأثیر نامطلوبی بر روی کبد آنها خواهد داشت. مصرف گردو همانند مصرف قرص آهن به متعادل کردن میزان آهن در بدن می پردازد ، بنابراین با مصرف یک گردو در روز با یک تیر چند نشان را هدف خواهید گرفت و سلامتی خود و جنین داخل رحم خود را تضمین خواهید کرد.



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sibesalamati

عرق نسترن ، طبع ، خواص ، مضرات و طریقه مصرف نسترن گرداوری شد

عرق نسترن ، طبع ، خواص ، مضرات و طریقه مصرف نسترن

 

نسترن

گیاه نسترن درختچه‌ کوچکی است با ارتفاع حداکثر ۳ متر و برگ‌هایی شامل پنج تا هفت برگچه دندانه‌‌ دار که به شکل بیضی نوک‌تیز بوده و گل‌ها به رنگ‌های گلی (قرمز کم‌رنگ)، سفید مایل به گلی و یا سفید می‌باشند.

استفاده از میوه گل نسترن (R. canina hips) در قرون وسطی رواج داشت و زمانی در میان عامه مردم برای بیماری‌های قفسه سینه مصرف می‌شد. میوه رز منبع طبیعی ویتامین C می‌باشد که موجب کاربرد گسترده آن در مکمل‌های ویتامین طبیعی، چای و محصولات متنوع دیگر از جمله سوپ و مارمالاد شده است. اگرچه این محصولات، به لحاظ تاریخی، مکمل غذایی به شمار می‌آمدند، ولی به عنوان داروی ملین و ادرارآور نیز مصرف شده‌اند.

 

طبع نسترن

طبع آن گرم و خشك است

 

خواص نسترن

درمان بیماری های ناشی از ورم کلیه ها درمان اسهال های شدید درمان عوارض کاهش ویتامین c در بدن ضد انگل آسکاریس کاهش البومین ادرار و ازدیاد ادرار تقویت مسلولین مدر و مقوی خلط آور درمان دیابت درمان اختلالات و بیماری های کبدی درمان تشنج درمان بیماری های مزمن پوست کاهش کلسترول درمان سیاه سرفه دارای کلسیم فراوان درمان نفخ درمان تشنج های شکم درمان تپش قلب درمان اختلالات و تشنج های عصبی درمان بی خوابی درمان استفراغ و تهوع درمان احتباس ادرار کمک به تولید گلبول های قرمز مفید برای دوره نقاهت ضد سرطان درمان و کاهش ترس، اضطراب و فشارهای عصبی دفع سنگ صفرا و کاهش صفرا

 

طریقه مصرف نسترن

۳۰۰ گرم نسترن را در قوری چینی بریزید و ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ ساعت دم بکشد و سپس از صافی بگذرانید و خرگاه خواستید مورد استفاده قرار دهید.

 

مضرات نسترن

مصرف خوراکي ميوه گل سرخ هيچ‌گونه مسموميتي ايجاد نمي‌کند و 100 گرم از آن حاوي بيش از 1200 ميلي‌گرم ويتامين C مي‌باشد. مصرف مقادير کم آن هيچ‌ عارضه‌اي در بر ندارد و در مورد مصرف مقدار زياد و طولاني‌ آن هم گزارشي ارائه نشده است. در کتب اروپايي، مانند کميسيون E، عوارض مصرف مقدار زياد اين ميوه ناشناخته گزارش شده است.

البته کارگراني که به طور مداوم در معرض ميوه‌هاي گل‌سرخ هستند، ممکن است دچار حساسيت و مشکلات تنفسي شوند. بعضي از اين عوارض در واقع، حساسيت نيستند، بلکه پرزهاي ريز ميوه گل‌سرخ هستند که مانند پشم ‌شيشه بر روي پوست تحريکات مکانيکي پوستي ايجاد مي‌کنند

عرق نسترن

 

خواص عرق نسترن

تقویت کننده قلب‌

ضد سرماخوردگی و بیماریهای عفونی‌

مفید جهت قولنج

کلیه و سنگ کلیه و مثانه

سرشار از ویتامین C

 

طبع عرق نسترن

طبیعت عرق نسترن گرم میباشد

 

طریقه مصرف عرق نسترن

طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان و یا بصورت شربت میل شود.

 

عرق نسترن



:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 29 ارديبهشت 1397 | نظرات ()